MERSİN / YENİŞEHİR - Yahya Günsür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adana Temsa Otobüs fabrikasına teknik gezi düzenledik.

2023 2024 Yılı okulumuz tanıtım videosu ve sunusuna buradan ulaşabilirsiniz

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ara

Okulumuz Grafik Fotoğraf Alanı öğrencilerine Akran danışmanlığı kapsamında, İllüstrasyon tecrübelerini ve yapmış olduğu illüstrasyonları e-ticaret üzerinden pazarlama deneyimlerini aktarmak üzere Adana, İlhan Atış Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Ela Gökçen TURHAN öğrencilerimizle çalışma yaptı.

Ara

Yahya Günsür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türk Deniz Harp tarihini yakından incelemek için Deniz Müzesini ziyaret etmişlerdir.

Kas

11. Sınıf Bilişim teknolojileri ve Yabancı Dil ağırlıklı eğitim alan öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Özlem Serin Arslan ve Rehber öğretmenimiz Güler Yıldız öncülüğünde düzenlenen bir geziyle Toros Üniversitesini ziyaret etti.

Öğrencilerimiz bu geziyle Mütercim Tercümanlık bölüm dersleri ve bu alandaki iş imkanlarıyla ilgili detaylı bilgi edindi.

Kas

Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Atamızın ebediyete intikal edişini rahmet ve minnetle andık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. yıl dönümü okulumuzun konferans salonunda hazırlanan programla anıldı. Programda çeşitli etkinliklerin yanında Müdür Yardımcımız Didem Bayır’ın okuduğu şiir de duygu yüklü anlar yaşattı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sonsuz saygı, minnet ve özlemle.

Kas

Okulumuz Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladı. Yurdumuzun dört bir yanına yansıyan 100. yıl coşkusu okulumuza da yansıdı.

29 Ekim , Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük arayışının sembolüdür. Bizler de Yahya Günsür MTAL olarak bu değerleri koruma kararlılığımızı yineliyoruz. Tüm öğrencilerimizi; bilim ve sanatla Türkiye’yi daha ileri taşıma bilinciyle yetiştiriyoruz. Gelecekte de bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğimize olan inancımızla Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.